Alguna cosa de costura ........y más

Hoy.....Yoga!

Debido a unos vértigos que me han tenido fuera de combate este fin de semana pasado y de los que aún me estoy recuperando, he tenido contacto con el yoga y hoy he ido a la primera clase.
Ya habia hecho anteriormente pero hace bastante tiempo, casi ni recuerdo cuando.
He decidido hacer algo por mis cervicales, sino en 4 dias más que pasen no voy a poder coser y entonces no sé en que voy a ocupar mis ratos libres. Espero que me funcione.


8 comentarios:

  1. Animo Magda, relajate todo lo que puedas, y no te obsesiones con coser si no la recuperación sera más lenta
    Petonets

    ResponderEliminar
  2. Estamos fatal!!!
    A mi las cervicales también me han dejado fuera de combate más de una vez...
    Ahora hago aquagym un día a la semana! Y os puedo asegurar que soy otra... Bueno la misma pero sin tantos dolores de espalda ni de cervicales!
    Os imaginais poderse cuidar cada día? Que si un masajito, un yoga, un gimnasio, ... y sobre todo poder coser sin tener dolores...
    Bueno, muchos ánimos y veras que bien te va!
    No vemos

    ResponderEliminar
  3. Que malament es pasa quan un te vertigen ,cuidat molt i recuperat ben aviat .

    Una abraçada , Anna

    ResponderEliminar
  4. Ja veuras com el Ioga et va genial!! Jo faig un dia a la setmana abans d'anar a treballar i aquell dia em trobo molt millor!! Cuida't molt.
    Petonets. Anahí

    ResponderEliminar
  5. Quin rotllo!!! Bé, si no pots cosir sempre pots "xerrar" de costura que això sempre anima. Segur que et va bé el ioga però ara no t'entusiasmis massa i canviïs d'afició!!!

    ResponderEliminar
  6. Hola Magda , com estas ? desitjo que una mica millor ,he llegit el teu comentari en el meu blog i si t'agrada el hardanger i vols fer un sal la Mamen en comença un altre , es un neceser super guay i la veritat que es molt bona mestre i et dona tots els objectius tan clars que sembla que la tens al costat , aquest coixi que faig es el primer amb aquesta tecnica , no havia fet mai hardanger i amb la Mamen ja ho veus com he apres a fer-ho, et deixo la seva adreça del blog .el sal que vol començar esta en el dia 25 de gener.

    http://carpacar.blogspot.com/.

    Una abraçada , Anna

    ResponderEliminar
  7. Gràcies pel teu comentari!!!!, el problema de les taules llargues és que només t'enteres d'un costat!!!! A cuidar les cervicals que les necessites per cosir i bloguejar!!!!

    ResponderEliminar