Alguna cosa de costura ........y más

Este finde......he estado en Cadaqués!

El viernes fue nuestro aniversario 30!! y decidimos pasar el fin de semana en Cadaqués. Es un pueblo precioso de la costa Brava, pero esta vez (ya que hemos ido otras veces) no hemos acertado, Además de mal tiempo, sin llegar a llover, medio pueblo, está levantado por obras, sobre todo la parte de la playa, no sé si a causa del temporal de nieve o porque eran necesarias. Por eso decidimos hacer la foto un poco retirada para que no se apreciara y asi poder guardar igualmente la imagen para el recuerdo.

14 comentarios:

  1. Enhorabuena parejita, 30 tacos juntos, eso casí es una condena, ja, ja
    Besos a los dos

    ResponderEliminar
  2. Felicitats per aquests 30 anys , Cadaques preciós , nosaltres hi tenim una certa debilitat per aquest poble i la veritat es que hi anem molt sovint , tot i que el cami fins arribar no es que sigui molt agradable, pero queda oblidat quan gaudeixes d'un poble tan tranquil i relaxant

    ResponderEliminar
  3. Magda, moltes felicitats, Cadaques es maquissim. Petonets

    ResponderEliminar
  4. Moltes felicitats a tots dos Magda !!!!! procuraré seguir el vostre exemple per arribar-hi !!!! cadaqués... un indret preciòs !!!!

    Una abraçada molt forta i 30 petons !!
    Nuna

    ResponderEliminar
  5. Muchísimas felicidades Magda, a veces el tiempo no nos acompaña,pero así tenemos algo pendiente para una ocasión mejor, Cadaqués siempre merece la pena para volver. Un beso a los dos y enhorabuena

    ResponderEliminar
  6. Hola Magda,
    Muchas felicidades otra vez, me encanta Cadaqués, creo que habeís eligido un lugar mágico para celebrar vuestro 30 aniversario.
    ¡¡¡Magda ya he recibido la revista¡¡¡ es preciosa, no paro de pensar en todas las cosas que voy hacer, hay muchas ideas, y te has pasado un montón, las telas son divinas. MUCHISIMAS GRACIAS por tu generosidad, eres un angel.
    Millones de besos

    ResponderEliminar
  7. Moltes felicitats!!!
    30!!! Això si que te mèrit... je je je
    Un petonet ben fort

    ResponderEliminar
  8. Això nostre ja és fort!!! Jo també faig l'aniversari al març, però en aquest cas han estat 10 anys. Moltes felicitats i penseu que l'important era celebrar-ho ben juntets!!!

    ResponderEliminar
  9. Moltes Felicitats!!! I que duri!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  10. Felicitats Magda, ja veig que Ander t'ha donat la resposta! ;)

    Justament aquest cap de setmana tenia pensat portar el meu xicot cap a cadaqués, si em dius que està tot aixecat per obres m'alegro de seguir els consells de l'Ander i quedar-nos més a prop de Girona. Tanmateix, Cadaqués sempre serà un poblet ple de màgia per celebrar un aniversari tan important!

    ResponderEliminar
  11. Moltes felicitats guapoooossssss!!!!!!!!
    Feu molt bona parella!!!!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  12. Hola Magda! Jo també vull felicitar-vos! Malgrat el temps, és una foto preciosa...
    Molts petons!

    ResponderEliminar
  13. Moltes felicitats!!!!30 ja és temps!!!! la foto ha quedat bé no es veuen grues, ni obres!!!

    ResponderEliminar